Najnovšie recenzie zo sekcie Zástery
- veselé obrázky
- Krásne obrázky
- už sme kupili 5 kusov a dokúpili sme ešte jednu
krásne
Ešte mi nebola doručená, ale asi bude pekná
- Presne takýto typ zástery mi chýbal. Keďže som ho dlho hľadala, veľmi sa zo zásielky teším. Výhoda je, že sa zaväzuje na bokoch, takže sa prispôsobí majiteľke/majiteľovi. Odporúčam.
- Páci sa mi preto som si ju objednala.
- Žiadna nevýhoda...
Objednávala som si tovar za nížšiu cenu,alespĺňa moje požiadavky v každom smere.
- krásna zástera
- Zástera nemá chybu!!!
- Zástera je pekná
- Je akási ťažká
- Ako na obrázku
- Kvalitné
- Výhodná cena
Kvalitný materiál
V popise je uvedený materiál 70 percent bavlna, 30 percent polyester, no priamo na zásterke bolo uvedené naopak a to 70 percent polyester a iba 30 percent bavlna. Osobne si myslím, že veci ako zástery, utierky a pod. by sa mali vyrábať najlepšie z čistej bavlny. Napriek tomu je zástera pomerne príjemná a pekná. Budem ju nosiť.
- skvelý darčel
- mám v oboch farbách, obidve presne ako na obr., kvalitný materiál, moja veľkosť 44 sedí s objednanou. Som spokojná.
- milé
Ja velmi cez internet neobjednavam ale tato zastera prisla v dobrom stave, je to darcek pre moju mamku a zabalena je pekne spopisom, som spokojná. :)
- Veľmi pekné. Sikovne riešené, deti zvládnu obliekanie i vyzliekanie bez pomoci. Určite odporúčam.
Nemecká výroba, je to poznať na kvalite. Odporúčam.
Rýchle dodanie zásielky a velmi mily prístup.
- tvori dobry set s obrusom
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »